0 0

Μοιράσου την:

ή αντέγραψε και μοιράσου τη διεύθυνση URL

Συστατικά

Ρυθμίστε τις μερίδες:
250 γρ. Βούτυρο
6 κ.σ. Άχνη ζάχαρη
280 - 300 γρ. Αλεύρι (γ.ο.χ.)
1 κ.γ. Βανίλια υγρή

Προσθήκη στους σελιδοδείκτες

[userpro_bookmark width="100%"]

Μπισκότα Βουτύρου

Νόστιμα και εύκολα Μπισκότα βουτύρου

Κουζίνες:
  • 20'
  • Μερίδες 10
  • Εύκολη

Συστατικά

Σημειώσεις

Κοινοποίηση

Μπισκότα Βουτύρου

Είναι γνωστό ότι στις μέρες μας, ο καφές είναι το καθημερινό μας ρόφημα, ανεξαρτήτως ώρας, ημέρας, απασχόλησης. Τα μπισκότα αυτά είναι εδώ για να συνοδεύσουν είτε τον καφέ σας, είτε οποιοδήποτε άλλο ρόφημά σας. Τα μπισκότα βουτύρου είναι μία πανεύκολη συνταγή, αλλά και πεντανόστιμη ιδέα για να συνδυάσετε με το ρόφημά σας ή ακόμα και μόνα τους. Η συνταγή για τα μπισκότα είναι τόσο εύκολη, που μπορεί να την κάνει ο καθένας στο σπίτι του. Δεν θα αγοράσετε ξανά έτοιμα μπισκότα. Είναι πολύ οικονομικά και γίνονται σε πολύ λίγο χρόνο.

Υλικά

  • 250γρ βούτυρο
  • 6 κ.σ. ζάχαρη άχνη
  • 280-300 γρ. αλεύρι
  • 1 κ.γ. βανίλια

Εκτέλεση

  • Έχουμε το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου. Το χτυπάμε πολύ καλά με ένα μίξερ χειρός για 5 λεπτά μέχρι να γίνει κρέμα.
  • Στη συνέχεια προσθέτουμε την ζάχαρη άχνη, αφού πρώτα την έχουμε κοσκινίσει. Χτυπάμε στην αρχή σε αργή ταχύτητα και μόλις ενσωματωθεί στο βούτυρο, χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα για 5 λεπτά.
  • Μόλις ομογενοποιηθεί, θα προσθέσουμε το αλεύρι σε δόσεις. Δεν το βάζουμε όλο με τη μία καθώς μπορεί το μείγμα να σφίξει παραπάνω. Αλεύρι με αλεύρι διαφέρουν και έτσι μπορεί να χρειαστεί λιγότερο από τη συνταγή. Θέλουμε το μείγμα να είναι αφενός ομογενοποιημένο, αλλά και να μπορούμε να το βγάλουμε και από κορνέ. Οπότε σε περίπτωση που σας φανεί σφιχτό και σπάει όταν βγαίνει από το κορνέ, απλά το βγάζουμε και προσθέτουμε λίγο γάλα μέχρι να έρθει στην επιθυμητή μορφή.
  • Παίρνουμε ταψί με λαδόκολλα και με ένα κορνέ σχηματίζουμε τα μπισκότα μας.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 αέρα για περίπου 12 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν στις άκρες. Βγάζουμε και αφήνουμε να ξεκουραστούν για 10 λεπτά.
  • Τα μπισκότα είναι έτοιμα να απολαύσουμε!!!!!



(Επισκέψεις συνολικά 771 , 1 επισκέψεις σήμερα)

Βήματα

1
Έγινε

Έχουμε το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου. Το χτυπάμε πολύ καλά με ένα μίξερ χειρός για 5 λεπτά μέχρι να γίνει κρέμα.

2
Έγινε

Στη συνέχεια προσθέτουμε την ζάχαρη άχνη, αφού πρώτα την έχουμε κοσκινίσει. Χτυπάμε στην αρχή σε αργή ταχύτητα και μόλις ενσωματωθεί στο βούτυρο, χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα για 5 λεπτά.

3
Έγινε

Μόλις ομογενοποιηθεί, θα προσθέσουμε το αλεύρι σε δόσεις. Δεν το βάζουμε όλο με τη μία καθώς μπορεί το μείγμα να σφίξει παραπάνω. Αλεύρι με αλεύρι διαφέρουν και έτσι μπορεί να χρειαστεί λιγότερο από τη συνταγή. Θέλουμε το μείγμα να είναι αφενός ομογενοποιημένο, αλλά και να μπορούμε να το βγάλουμε και από κορνέ. Οπότε σε περίπτωση που σας φανεί σφιχτό και σπάει όταν βγαίνει από το κορνέ, απλά το βγάζουμε και προσθέτουμε λίγο γάλα μέχρι να έρθει στην επιθυμητή μορφή.

4
Έγινε

Παίρνουμε ταψί με λαδόκολλα και με ένα κορνέ σχηματίζουμε τα μπισκότα μας.

5
Έγινε

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 αέρα για περίπου 12 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν στις άκρες. Βγάζουμε και αφήνουμε να ξεκουραστούν για 10 λεπτά.
Τα μπισκότα είναι έτοιμα να απολαύσουμε!!!!!

Κριτικές συνταγών

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Τσιπούρα
προηγούμενο
Τσιπούρα στο Γκριλ
κεφτεδάκια
επόμενο
Κεφτεδάκια τηγανητά με σάλτσα ντομάτας
Τσιπούρα
προηγούμενο
Τσιπούρα στο Γκριλ
κεφτεδάκια
επόμενο
Κεφτεδάκια τηγανητά με σάλτσα ντομάτας

Προσθέστε το σχόλιό σας