0 0

Μοιράσου την:

ή αντέγραψε και μοιράσου τη διεύθυνση URL

Συστατικά

Ρυθμίστε τις μερίδες:
115 γρ. Βούτυρο αγελαδινό μαλακό
100 γρ. Ζάχαρη
100 γρ. Ζάχαρη καφέ
1 Αυγό
1 κ.γ. Βανίλια υγρή
185 γρ. Αλεύρι (γ.ο.χ.)
1 κ.σ. Κορν φλάουερ
1/2 κ.γ. Μπέικιν σόδα
1.2 κ.γ. Αλάτι χοντρό
262 γρ. κομμάτια σοκολάτας γάλακτος

Προσθήκη στους σελιδοδείκτες

[userpro_bookmark width="100%"]

Μπισκότα με κομμάτια Σοκολάτας (Chocolate chip Cookies)

Best chocolate chip cookies

Κουζίνες:

The best chocolate chip cookies

  • 45'
  • Μερίδες 12
  • Εύκολη

Συστατικά

Σημειώσεις

Κοινοποίηση

Όλοι οι άνθρωποι ανεξαρτήτως ηλικίας λατρεύουν τα μπισκότα. Ιδίως εάν τα μπισκότα έχουν κομμάτια σοκολάτας. Αυτό τα κάνει πιο απολαυστικά, γιατί η σοκολάτα λιώνει υπέροχα στο στόμα. Θυμάμαι τον εαυτό μου από μικρό να τρώω για πρωινό μπισκότα και να τα βουτάω στο γάλα. Δεν χρειαζόμουν τίποτα άλλο εκείνη τη στιγμή. Τη στιγμή της απόλαυσης της κάθε μπουκιάς. Πάντα ήθελα να βρω μια συνταγή για μπισκότα με κομμάτια σοκολάτας. Να είναι τα καλύτερα και έτσι ακριβώς όπως μου αρέσουν. Τραγανά και ταυτοχρόνα μαλακά και αφράτα στο εσωτερικό. Μεγαλώνοντας οι γευστικοί μου κάλυκες ωρίμασαν και μπορώ να σας πω με βεβαιότητα πως η συνταγή αυτή για μπισκότα με κομμάτια σοκολάτας, είναι η καλύτερη που έχετε δοκιμάσει ποτέ.

(Επισκέψεις συνολικά 468 , 1 επισκέψεις σήμερα)

Βήματα

1
Έγινε

Σε ένα μπολ, χτυπάμε τις ζάχαρες με το αυγό μέχρι να αφρατέψει.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το βούτυρο μαλακό (σε θερμοκρασία δωματίου) και την βανίλια.
Τέλος ρίχνουμε μέσα το αλεύρι, τη σόδα, το κορν φλάουρ και το αλάτι.
Ανακατεύουμε με το μίξερ ή με μια σπάτουλα, μέχρι να ενσωματωθεί το αλεύρι.
Τέλος προσθέτουμε τα κομμάτια σοκολάτας και ανακατεύουμε ελαφρά.

2
Έγινε

Απλώνουμε σε ένα ταψί αντικολλητικό χαρτί.
Με ένα κουτάλι παγωτού (spoon) ή με δύο κουτάλια, χωρίζουμε το μείγμα σε δώδεκα μπαλάκια και τα τοποθετούμε στο ταψί.
Σκεπάζουμε το ταψί με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα.
Στο μεταξύ προθερμαίνουμε το φούρνο στους 162 βαθμούς στον αέρα.

3
Έγινε

Αφού περάσουν τα 30 λεπτά,
βγάζουμε τα μπισκότα από τα ψυγείο και τα χωρίζουμε σε ταψιά με λαδόκολλα, γιατί θα απλώσουν και δεν χωράνε σε ένα ταψί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 162 βαθμούς για 15 λεπτά.
Βγάζουμε από τον φούρνο και αφήνουμε 30 λεπτά μέχρι να σταθεροποιηθούν.

4
Έγινε

Τα μπισκότα μας είναι έτοιμα.
Καλή σας απόλαυση!!!!

Κριτικές συνταγών

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
προηγούμενο
Ριγκατόνι με ψαρονέφρι
επόμενο
Κέικ Μήλου
προηγούμενο
Ριγκατόνι με ψαρονέφρι
επόμενο
Κέικ Μήλου

Προσθέστε το σχόλιό σας