0 0

Μοιράσου την:

ή αντέγραψε και μοιράσου τη διεύθυνση URL

Συστατικά

125 γρ Γάλα σόγιας
250 γρ Ηλιέλαιο
2 κ.γ. Μηλόξιδο
1 κ.γ. Μουστάρδα dijon
1/2 κ.γ. Αλάτι
1/2 κ.γ. Σκόρδο σκόνη

Νηστίσιμη Χειροποίητη Μαγιονέζα

Χαρακτηριστικά:
  • Vegan
Κουζίνες:
  • 2'
  • Εύκολη

Συστατικά

Σημειώσεις

Κοινοποίηση

Νηστίσιμη Χειροποίητη Μαγιονέζα

Εάν είσαι από τους λάτρεις της μαγιονέζας, αλλά σε περίοδο νηστείας δεν μπορείς να φας, η συνταγή αυτή σου λύνει τα χέρια. Επίσης απευθύνεται και σε όσους έχουν αλλεργία στα αυγά. Ακόμα και σε βίγκαν. Το καλύτερο είναι ότι γίνεται πανεύκολα σε μόλις 2 λεπτά, χρησιμοποιώντας μόνο ένα μπλέντερ ή ένα μπίμερ.

Υλικά

  • 125 γρ γάλα σόγιας
  • 250 γρ ηλιέλαιο
  • 1 κ.γ. μουστάρδα ντιζόν ή απλή
  • 1/2 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
  • 1/2 κ.γ. αλάτι
  • 2 κ.γ. μηλόξιδο

Μέθοδος

  • Σε ένα σκεύος προσθέτουμε όλα τα υλικά μαζί και τα χτυπάμε με το μπίμερ (ραβδομπλέντερ) μέχρι να πήξει και να έχουμε την υφή της μαγιονέζας.
  • Εναλλακτικά μπορούμε να κάνουμε την ίδια διαδικασία και σε μπλέντερ.
(Επισκέψεις συνολικά 132 , 1 επισκέψεις σήμερα)

Βήματα

1
Έγινε

Σε ένα σκεύος προσθέτουμε όλα τα υλικά μαζί και τα χτυπάμε με το μπίμερ (ραβδομπλέντερ) μέχρι να πήξει και να έχουμε την υφή της μαγιονέζας.

2
Έγινε

Εναλλακτικά μπορούμε να κάνουμε την ίδια διαδικασία και σε μπλέντερ.

3
Έγινε

Διατηρείται σε βαζάκι κλειστό στο ψυγείο, μέχρι 2 εβδομάδες.

χταπόδι
προηγούμενο
Χταπόδι Ξιδάτο με Κόκκινο Κρασί
πασχαλινά κουλουράκια
επόμενο
Πασχαλινά Κουλουράκια Νο2 (χωρίς γάλα)
χταπόδι
προηγούμενο
Χταπόδι Ξιδάτο με Κόκκινο Κρασί
πασχαλινά κουλουράκια
επόμενο
Πασχαλινά Κουλουράκια Νο2 (χωρίς γάλα)

Προσθέστε το σχόλιό σας