0 0

Μοιράσου την:

ή αντέγραψε και μοιράσου τη διεύθυνση URL

Συστατικά

Ρυθμίστε τις μερίδες:
250 γρ. Μόρφατ
397 γρ. Ζαχαρούχο γάλα
400 γρ. Εβαπορέ γάλα
1/2 κ.γ. Βανίλια υγρή
2 συσκ. Μπισκότα Oreo

Προσθήκη στους σελιδοδείκτες

[userpro_bookmark width="100%"]

Παγωτό OREO

Πεντανόστιμο σπιτικό Παγωτό

Παγωτό

  • Μερίδες 10
  • Εύκολη

Συστατικά

Σημειώσεις

Κοινοποίηση

Παγωτό OREO

Κάθε καλοκαίρι, το παγωτό έχει την τιμητική του. Οι θερμοκρασίες είναι πολύ υψηλές και ο καθένας ψάχνει διάφορους τρόπους να δροσιστεί. Είναι πιστεύω ο αγαπημένος μας τρόπος ώστε να δροσίσουμε τον εαυτό μας. Κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί σ΄αυτό το παγωμένο, κρεμώδες “έδεσμα”, καθώς υπάρχουν γεύσεις που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Γιατί λοιπόν να μη μπορούμε να φτιάξουμε παγωτό μόνοι μας στο σπίτι μας; Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη και το αποτέλεσμα πολύ γευστικό. Παρακάτω θα σας δώσω τη συνταγή για το πιο νόστιμο σπιτικό παγωτό, που δεν χρειάζεται ειδική μηχανή για να γίνει. Αυτή η συνταγή είναι η δική μου αγαπημένη, η οποία συνδυάζει το παγωτό με το μπισκότο OREO. Ακολουθήστε τα βήματα της συνταγής και πιστέψτε με… Δεν θα αγοράσετε παγωτό ξανά. Θα το φτιάχνετε μόνοι σας!!!!!

Υλικά

  • 250 γρ. Μόρφατ
  • 397 γρ. Ζαχαρούχο γάλα
  • 400 γρ. Εβαπορέ γάλα
  • 2 συσκ. μπισκότα OREO
  • 1/2 κ.γ. βανίλια υγρή

Εκτέλεση

  • Με ένα μίξερ χειρός, αφρατεύουμε πολύ καλά τη μόρφατ μέχρι να γίνει σαντιγύ και να πάρει όγκο.

  • Στη συνέχεια προσθέτουμε σιγά σιγά το εβαπορέ χωρίς να σταματήσουμε το ανακάτεμα. Ρίχνουμε μέσα και το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να έχουμε μια απαλή κρέμα.

  • Σε ένα μπλέντερ αλέθουμε τη μία συσκευασία Oreo και την προσθέτουμε στη κρέμα. Ανακατευούμε απαλά με μία σπάτουλα κάνοντας κυκλικές κινήσεις για να μην χάσουμε τον αέρα που δημιουργήσαμε στη κρέμα.

  • Σκεπάζουμε το μπολ με μία μεμβράνη και το τοποθετούμε στη κατάψυξη. Στο σημείο αυτό, εάν δεν έχουμε διαθέσιμο χρόνο, αφήνουμε να πήξει το παγωτό περίπου 4-5 ώρες και μετά μπορούμε να το καταναλώσουμε. Εάν όμως θέλουμε να πάμε το παγωτό σε άλλο επίπεδο και να δώσουμε μια βελούδινη υφή ακολουθάμε τα παρακάτω βήματα.

  • Μία ώρα αφού το βάλουμε στη κατάψυξη, το βγάζουμε εκτός. Και με το μίξερ μας το ξαναχτυπάμε σε αργή ταχύτητα περίπου 1-2 λεπτά. Το ξαναβάζουμε στη κατάψυξη. Ακολουθάμε αυτή τη διαδικασία για 3-4 φορές.

  • Στο τέλος πριν το βάλουμε στην κατάψυξη, σπάμε σε χοντρά κομμάτια τη μία συσκευασία Oreo και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα.

  • Βάζουμε το παγωτό σε μία φόρμα ή ένα ανάλογο σκεύος και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για 4-5 ώρες. Είναι έτοιμο να το απολαύσουμε.

  • Ακολουθώντας αυτή τη διαδικασία, δώσαμε το παγωτό μας μια βελούδινη και ιδιαίτερα κρεμώδη υφή.

  • Καλή σας επιτυχία!!!

 

(Επισκέψεις συνολικά 174 , 1 επισκέψεις σήμερα)

Βήματα

1
Έγινε

Με ένα μίξερ χειρός, αφρατεύουμε πολύ καλά τη μόρφατ μέχρι να γίνει σαντιγύ και να πάρει όγκο.

2
Έγινε

Στη συνέχεια προσθέτουμε σιγά σιγά το εβαπορέ χωρίς να σταματήσουμε το ανακάτεμα. Ρίχνουμε μέσα και το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να έχουμε μια απαλή κρέμα.

3
Έγινε

Σε ένα μπλέντερ αλέθουμε τη μία συσκευασία Oreo και την προσθέτουμε στη κρέμα. Ανακατευούμε απαλά με μία σπάτουλα κάνοντας κυκλικές κινήσεις για να μην χάσουμε τον αέρα που δημιουργήσαμε στη κρέμα.

4
Έγινε

Σκεπάζουμε το μπολ με μία μεμβράνη και το τοποθετούμε στη κατάψυξη. Στο σημείο αυτό, εάν δεν έχουμε διαθέσιμο χρόνο, αφήνουμε να πήξει το παγωτό περίπου 4-5 ώρες και μετά μπορούμε να το καταναλώσουμε. Εάν όμως θέλουμε να πάμε το παγωτό σε άλλο επίπεδο και να δώσουμε μια βελούδινη υφή ακολουθάμε τα παρακάτω βήματα.

5
Έγινε

Μία ώρα αφού το βάλουμε στη κατάψυξη, το βγάζουμε εκτός. Και με το μίξερ μας το ξαναχτυπάμε σε αργή ταχύτητα περίπου 1-2 λεπτά. Το ξαναβάζουμε στη κατάψυξη. Ακολουθάμε αυτή τη διαδικασία για 3-4 φορές.

6
Έγινε

Στο τέλος πριν το βάλουμε στην κατάψυξη, σπάμε σε χοντρά κομμάτια τη μία συσκευασία Oreo και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα.

7
Έγινε

Βάζουμε το παγωτό σε μία φόρμα ή ένα ανάλογο σκεύος και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για 4-5 ώρες. Είναι έτοιμο να το απολαύσουμε.

8
Έγινε

Ακολουθώντας αυτή τη διαδικασία, δώσαμε το παγωτό μας μια βελούδινη και ιδιαίτερα κρεμώδη υφή.
Καλή σας επιτυχία!!!

Κριτικές συνταγών

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Cupcakes
προηγούμενο
Chocolate chip Cupcakes
πάβλοβα
επόμενο
Τραγανή και Μαστιχωτή Πάβλοβα
Cupcakes
προηγούμενο
Chocolate chip Cupcakes
πάβλοβα
επόμενο
Τραγανή και Μαστιχωτή Πάβλοβα

Προσθέστε το σχόλιό σας