0 0

Μοιράσου την:

ή αντέγραψε και μοιράσου τη διεύθυνση URL

Συστατικά

Ρυθμίστε τις μερίδες:
5 τμχ. Λουκάνικα Πικάντικα
500 γρ. Τορτελίνια Με τυριά
1 τμχ. Κρεμμύδι
1 σκ. Σκόρδο
3 κ.σ. Ελαιόλαδο
30 γρ. Λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
1/4 κ.γ. Μπούκοβο
50 γρ. Γραβιέρα
Νερό Για τα ζυμαρικά
1 κ.γ. Βούτυρο

Προσθήκη στους σελιδοδείκτες

[userpro_bookmark width="100%"]

Λουκάνικα με Τορτελίνια

Εύκολη, οικονομική και πεντανόστιμη συνταγή

Κουζίνες:
  • 40'
  • Μερίδες 5
  • Εύκολη

Συστατικά

Σημειώσεις

Κοινοποίηση

Ένας τέλειος μεζές προέκυψε από το πάντρεμα λουκάνικου με τορτελίνια. Ο συνδυασμός αυτός, σε συνδυασμό με το πικάντικο μαγείρεμα, αποτελεί έναν τέλειο μεζέ, που μπορούμε όμως να το καταναλώσουμε και ως κυρίως γεύμα. Στη συνταγή αυτή, χρησιμοποιώ πικάντικα λουκάνικα και τορτελίνια γεμιστά με τυριά. Πολύ εύκολη συνταγή, πολύ οικονομική και πολύ γρήγορη στο μαγείρεμα, κατάλληλη για να μας λύνει τα χέρια όταν δεν έχουμε χρόνο να μαγειρέψουμε.

(Επισκέψεις συνολικά 997 , 1 επισκέψεις σήμερα)

Βήματα

1
Έγινε

Βράσιμο Ζυμαρικών

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό για να βράσουμε τα ζυμαρικά.
Σε δυνατή φωτιά, αφού βράσει το νερό, βάζουμε λίγο αλάτι και προσθέτουμε τα τορτελίνια. Βράζουμε τα τορτελίνια περίπου 3-4 λεπτά λιγότερο απ' όσο αναγράφει η συσκευασία.
Αφού τα βράσουμε, κρατάμε 4 κουτάλες νερό από αυτό που βράσαμε τα ζυμαρικά και μετά τα στραγγίζουμε και κρατάμε στην άκρη.

2
Έγινε

Μαγείρεμα

Κόβουμε τα λουκάνικα σε μικρές ροδέλες. Παίρνουμε ένα τηγάνι και το βάζουμε σε δυνατή φωτιά να κάψει. Μόλις ζεσταθεί, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τα λουκάνικα και το κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Ανακατεύουμε και αφού πάρουν χρώμα τα λουκάνικα, σβήνουμε με κρασί και προσθέτουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο.

3
Έγινε

Αφού εξατμιστεί το αλκοόλ, προσθέτουμε το νερό που κρατήσαμε πριν και τα τορτελίνια. Μόλις πάρει βράση συνεχίζουμε το μαγείρεμα σε δυνατή φωτιά και αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε και το μπούκοβο.

4
Έγινε

Μόλις εξατμιστεί το περισσότερο νερό, αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το βούτυρο και τη γραβιέρα. Ανακατεύουμε καλά να λιώσει η γραβιέρα και το βούτυρο και να δημιουργηθεί μια ελαφριά σαλτσούλα.

5
Έγινε

Σερβίρουμε όσο είναι ακόμα ζεστό.
Καλή σας απόλαυση!!!!

Κριτικές συνταγών

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
προηγούμενο
Τηγανιά κοτόπουλο με σάλτσα ντομάτας
επόμενο
Κολοκυθόσουπα Βελουτέ
προηγούμενο
Τηγανιά κοτόπουλο με σάλτσα ντομάτας
επόμενο
Κολοκυθόσουπα Βελουτέ

Προσθέστε το σχόλιό σας