• Αρχική
  • Nutella Oreo Rolls (ρολάκια με πραλίνα και όρεο)
0 0

Μοιράσου την:

ή αντέγραψε και μοιράσου τη διεύθυνση URL

Συστατικά

ζυμάρι
250 γρ. Γάλα
1 φακ. Μαγιά ξηρή
60 γρ. Βούτυρο αγελαδινό λιωμένο
1 Αυγό
120 γρ. Ζάχαρη
500 γρ. Αλεύρι (γ.ο.χ.)
γέμιση
120 γρ. Πραλίνα φουντουκιού
6 τμχ. Μπισκότα Oreo
επικάλυψη
100 γρ. Κρέμα τυρί
1 κ.σ. Βούτυρο αγελαδινό
225 γρ. Άχνη ζάχαρη

Προσθήκη στους σελιδοδείκτες

[userpro_bookmark width="100%"]

Nutella Oreo Rolls (ρολάκια με πραλίνα και όρεο)

  • Εύκολη

Συστατικά

  • ζυμάρι

  • γέμιση

  • επικάλυψη

Σημειώσεις

Κοινοποίηση

Nutella Oreo Rolls

Τα nutella oreo rolls είναι μία παραλλαγή των cinnamon rolls, όπου γεμίζουμε τα ρολάκια μας με nutella και μπισκότο Oreo. Δεν υπάρχει συνταγή με πιο αφράτα ρολάκια σας το εγγυώμαι. Τα ρολάκια αυτά λιώνουν στο στόμα και σκάνε εκρήξεις γεύσεων από το μπισκότο και την αγαπημένη μας πραλίνα. Η συνταγή είναι πανεύκολη, γρήγορη και μπορεί να την κάνει ο καθένας στο σπίτι του!! Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως η συνταγή μου για τα cinnamon Rolls είναι από τα πρώτα σε αναζήτηση και η αγαπημένη συνταγή των επισκεπτών της σελίδας. Αξίζει λοιπόν να δοκιμάσετε και αυτή την εκδοχή και είμαι σίγουρος ότι θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα. Πάμε να δούμε τη συνταγή.

Υλικά

ζυμάρι

  • 250γρ. γάλα
  • 1 φακελάκι μαγιά
  • 60γρ. λιωμένο βούτυρο αγελαδινό
  • 1 αυγό
  • 120γρ. ζάχαρη
  • 500γρ. αλεύρι γ.ο.χ.  

 γέμιση

  • 120γρ. πραλίνα nutella
  • 6τμχ. μπισκότο oreo

 επικάλυψη

  • 100γρ. τυρί κρέμα
  • 1κ.σ. βούτυρο λιωμένο
  • 225γρ. άχνη ζάχαρη

Εκτέλεση

  • Για να κάνουμε το ζυμάρι, προσθέτουμε όλα τα υλικά μας στον κάδο του μίξερ και ανακατεύουμε για 2 λεπτά σε αργή ταχύτητα και για 5 λεπτά σε μεσαία ταχύτητα, μέχρι να έχουμε ένα ζυμαράκι που δεν κολλάει.
  • Το βγάζουμε από τον κάδο και ζυμώνουμε λίγο στον πάγκο μας και του δίνουμε στρόγγυλο σχήμα. Μεταφέρουμε σε σκεύος για να το αφήσουμε να φουσκώσει περίπου 2 ώρες.
  • Αφού φουσκώσει, αλευρώνουμε λίγο τον πάγκο μας και ανοίγουμε το ζυμάρι μας σε σχήμα ορθογώνιο πάχους ενός δακτύλου. Απλώνουμε την πραλίνα μας και το oreo και τυλίγουμε σε σφιχτό, όσο μπορούμε, ρολό. 
  • Κόβουμε σε ρολάκια ίδιου μεγέθους περίπου 2 δάχτυλα το ρολάκι και μεταφέρουμε σε ταψί με λαδόκολλα. Αφήνουμε να φουσκώσουν για περίπου 1 ώρα και στο μεταξύ προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 175 βαθμούς.
  • Ψήνουμε τα ρολάκια μας για 13-15 λεπτά και στα 10 λεπτά τα καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο.
  • Αφού ψηθούν, ετοιμάζουμε την επικάλυψη. Ανακατεύουμε τα υλικά της επικάλυψης σε ένα μπολ, μέχρι να διαλυθεί η άχνη ζάχαρη. Όσο είναι ζεστά τα ρολάκια μας, μοιράζουμε το frosting στα ρολάκια.
(Επισκέψεις συνολικά 355 , 1 επισκέψεις σήμερα)

Βήματα

1
Έγινε

Για να κάνουμε το ζυμάρι, προσθέτουμε όλα τα υλικά μας στον κάδο του μίξερ και ανακατεύουμε για 2 λεπτά σε αργή ταχύτητα και για 5 λεπτά σε μεσαία ταχύτητα, μέχρι να έχουμε ένα ζυμαράκι που δεν κολλάει.

2
Έγινε

Το βγάζουμε από τον κάδο και ζυμώνουμε λίγο στον πάγκο μας και του δίνουμε στρόγγυλο σχήμα. Μεταφέρουμε σε σκεύος για να το αφήσουμε να φουσκώσει περίπου 2 ώρες.

3
Έγινε

Αφού φουσκώσει, αλευρώνουμε λίγο τον πάγκο μας και ανοίγουμε το ζυμάρι μας σε σχήμα ορθογώνιο πάχους ενός δακτύλου. Απλώνουμε την πραλίνα μας και το oreo και τυλίγουμε σε σφιχτό, όσο μπορούμε, ρολό. 

4
Έγινε

Κόβουμε σε ρολάκια ίδιου μεγέθους περίπου 2 δάχτυλα το ρολάκι και μεταφέρουμε σε ταψί με λαδόκολλα. Αφήνουμε να φουσκώσουν για περίπου 1 ώρα και στο μεταξύ προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 175 βαθμούς.

5
Έγινε

Ψήνουμε τα ρολάκια μας για 13-15 λεπτά και στα 10 λεπτά τα καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο.

6
Έγινε

Αφού ψηθούν, ετοιμάζουμε την επικάλυψη. Ανακατεύουμε τα υλικά της επικάλυψης σε ένα μπολ, μέχρι να διαλυθεί η άχνη ζάχαρη. Όσο είναι ζεστά τα ρολάκια μας, μοιράζουμε το frosting στα ρολάκια.

Κριτικές συνταγών

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
βάφλες
προηγούμενο
Βάφλες Σπιτικές Βουτυράτες
βάφλες
προηγούμενο
Βάφλες Σπιτικές Βουτυράτες

Προσθέστε το σχόλιό σας