0 0

Μοιράσου την:

ή αντέγραψε και μοιράσου τη διεύθυνση URL

Προσθήκη στους σελιδοδείκτες

[userpro_bookmark width="100%"]

Red Velvet Μπισκότα

Κουζίνες:

Red Velvet Cookies

  • Μερίδες 13
  • Εύκολη

Συστατικά

Σημειώσεις

Κοινοποίηση

Red Velvet Μπισκότα

Τα μπισκότα γενικά τα αγαπάω, σε κάθε τους εκδοχή και για το λόγο αυτό τα έχω εντάξει σε κάθε μου πρωινό. Βέβαια προσπαθώ όσο γίνεται να τρώω σπιτικά μπισκότα κάνοντας τις δικές μου συνταγές τις οποίες μοιράζομαι μαζί σας. Τα μπισκότα Red Velvet είναι από τις καινούργιες μου συνταγές. Μου είχε περισσέψει κόκκινο χρώμα από τη βαφή των αυγών και είπα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό. Έτσι και έγινε. Τα μπισκότα Red Velvet με δάκρυα λευκής σοκολάτας. Δεν ξέρω αν σας αρέσουν γενικά τα χρώματα στη ζαχαροπλαστική, πάντως αυτά τα μπισκότα είμαι σίγουρος ότι πρέπει να τα δοκιμάσετε. Είναι τραγανά, αλλά και μαλακά στο εσωτερικό τους για να μπορούμε να παίρνουμε το 100% της γεύσης τους. Η συνταγή είναι εύκολη, γίνονται πολύ γρήγορα, είναι πεντανόστιμα και γενικά δεν βλέπω να υπάρχει λόγος για να μην δοκιμάσετε τη συνταγή!

Υλικά

  • 230 γρ. βούτυρο κρύο
  • 160 γρ. ζάχαρη λευκή
  • 160 γρ. καστανή ζάχαρη
  • 450 γρ. δάκρυα λευκής σοκολάτας
  • 475 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
  • 25 γρ. κακάο
  • 3 κ.γ. μπέικιν
  • 2 αυγά
  • 1 κρόκος
  • 1 κ.γ. αλάτι
  • 1 κ.γ. βανίλια
  • 1/4 κ.γ. κόκκινο χρώμα

Συνταγή




  • Αφρατεύω στο μίξερ με το φτερό το βούτυρο μέχρι να γίνει κρέμα. Έπειτα προσθέτω τις ζάχαρες και ανακατεύω πολύ καλά μέχρι να λιώσουν.
  • Στη συνέχεια προσθέτω τη λευκή σοκολάτα και ανακατεύω.
  • Μετά θα προσθέσω το αλεύρι, το μπέικιν και το αλάτι. Χτυπάω μέχρι  το μείγμα να πάρει τη μορφή χώματος.
  • Προσθέτω και το κακάο.
  • Έπειτα σε ένα μπολ θα χτυπήσω τα αυγά πολύ καλά και θα προσθέσω μέσα το χρώμα. Ανακατεύω ώστε να μην έχει καθόλου γουρμπαλάκια. Βάζουμε μέσα και την βανίλια και το ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ.
  • Ανακατεύουμε στην αργή ταχύτητα και μόλις το μείγμα πάρει την επιθυμειτή υφή σταματάμε.
  • Σχηματίζουμε από το μείγμα μπαλάκια 125 γραμμαρίων και τα μεταφέρουμε σε ταψί με λαδόκολλα. Βγαίνουν 13 μπισκότα. Καλύπτουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.
  • Βγάζουμε από το ψυγείο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 14 λεπτά.
  • Βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε 10 λεπτά να σφίξουν. Είναι έτοιμα να τα απολαύσετε!
(Επισκέψεις συνολικά 704 , 1 επισκέψεις σήμερα)

Βήματα

1
Έγινε

Αφρατεύω στο μίξερ με το φτερό το βούτυρο μέχρι να γίνει κρέμα. Έπειτα προσθέτω τις ζάχαρες και ανακατεύω πολύ καλά μέχρι να λιώσουν.

2
Έγινε

Στη συνέχεια προσθέτω τη λευκή σοκολάτα και ανακατεύω.

3
Έγινε

Μετά θα προσθέσω το αλεύρι, το μπέικιν και το αλάτι. Χτυπάω μέχρι  το μείγμα να πάρει τη μορφή χώματος.

4
Έγινε

Προσθέτω και το κακάο.

5
Έγινε

Έπειτα σε ένα μπολ θα χτυπήσω τα αυγά πολύ καλά και θα προσθέσω μέσα το χρώμα. Ανακατεύω ώστε να μην έχει καθόλου γουρμπαλάκια. Βάζουμε μέσα και την βανίλια και το ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ.

Ανακατεύουμε στην αργή ταχύτητα και μόλις το μείγμα πάρει την επιθυμειτή υφή σταματάμε.

6
Έγινε

Σχηματίζουμε από το μείγμα μπαλάκια 125 γραμμαρίων και τα μεταφέρουμε σε ταψί με λαδόκολλα. Βγαίνουν 13 μπισκότα. Καλύπτουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.

7
Έγινε

Βγάζουμε από το ψυγείο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 14 λεπτά. 

8
Έγινε

Βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε 10 λεπτά να σφίξουν. Είναι έτοιμα να τα απολαύσετε!

Κριτικές συνταγών

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
Σπιτικός Γύρος
προηγούμενο
Γύρος Σπιτικός
Ιμάμ Μπαϊλντί
επόμενο
Ιμάμ Μπαϊλντί
Σπιτικός Γύρος
προηγούμενο
Γύρος Σπιτικός
Ιμάμ Μπαϊλντί
επόμενο
Ιμάμ Μπαϊλντί

Προσθέστε το σχόλιό σας